C. Gustafsson Livs Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och C. Gustafsson Livs Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och C. Gustafsson Livs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för C. Gustafsson Livs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

C. Gustafsson Livs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-02. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som C. Gustafsson Livs Aktiebolag ska trivas.

C. Gustafsson Livs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C. Gustafsson Livs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är C. Gustafsson Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med C. Gustafsson Livs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-487880.

Firman tecknas var för sig av -Theorén, Bengt Tommy -Theorén, Birgitta Caroline.

De som är på något sätt har med C. Gustafsson Livs Aktiebolag är Theorén, Bengt Tommy som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Theorén, Birgitta Caroline som är född 1976 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

C. Gustafsson Livs Aktiebolag har 556578-0250 som sitt organisationsnummer.