Gummicentra i Hällefors AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Gummicentra i Hällefors AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Gummicentra i Hällefors AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Gummicentra i Hällefors AB är momsregistrerat sedan2000-11-06 och har organisationsnummer 556573-7128.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0591-68990 alternativt besöka eller skicka post till Gummicentra i Hällefors AB på följande adress Sikforsv. 60, 712 33, Hällefors.

Gummicentra i Hällefors AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-11-06.

I Gummicentra i Hällefors AB så sitter följande personer i styrelsen: , Funk, Herbert som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och service av däck och fälgar, försäljning av telefoner, TV och stereo samt tillbehör, äga och förvalta aktier och fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.