Hällefors Möbel AB

Örebro län

Information

Hällefors Möbel AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Hällefors Möbel AB finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hällefors Möbel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hällefors Möbel AB har haft sedan 2001-05-23. Hällefors Möbel AB har funnits sedan och 2001-05-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hällefors Möbel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sikforsv. 6, 712 34, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0591-10088.

Hällefors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hällefors Möbel AB Privat, ej börsnoterat.

Hällefors Möbel AB har idag 556572-3912 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hällefors Möbel AB

Bolaget skall bedriva möbelaffärsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Hällefors Möbel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellqvist, Bo Melker som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellqvist, Cissel Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Fältmyr, Monica Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .