Monimix i Hällefors AB

Örebro län

Information

556568-1250 är organisationsnummer för bolaget Monimix i Hällefors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monimix i Hällefors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Monimix i Hällefors AB finns i.

Monimix i Hällefors AB har varit registrerat sedan 1999-04-21 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monimix i Hällefors AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Monimix i Hällefors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Monimix i Hällefors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Monimix i Hällefors AB så kan ni göra det på telefon genom 0591-51234 eller genom brev på följande adress:
Saxhyttan 62, 712 94, Grythyttan

Bolaget skall bedriva grafisk formgivning och service, försäljning av present- och reklamartiklar, kläder och textilier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Monimix i Hällefors AB och det är Bergström, Monika Anna-Lisa som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hurtig, Stig Stefan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,