Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB

Örebro län

Information

Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kronhagsv. 44, 712 33, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0591-13151.

Hällefors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB Privat, ej börsnoterat.

Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB har idag 556562-3104 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Gamla Sågens Fastighetsförvaltning i Hällefors AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Rune Kennet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödal, Georg Eskil Henry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Eleonor Vivi-Anne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Skoglund, Göran Östen som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.