Pelle Agorelius AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk med binäringar, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom, bokningstjänster och turistservice i Grythyttan med omnejd.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pelle Agorelius AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Pelle Agorelius AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1998-04-21 så skapades Pelle Agorelius AB och verksamheten är har F-skattsedel Pelle Agorelius AB har haft det sedan 1998-01-01.

Pelle Agorelius AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556554-8400 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hällefors.

Just nu är Pelle Agorelius AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Pelle Agorelius AB så går det att nå dem via telefon på 070-6467577 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pelle Agorelius AB är Agorelius, Per-Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hector Agorelius, Eva Maria Annette som är född 1967 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .