Valegrens Åkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Valegrens Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Valegrens Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Valegrens Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Valegrens Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-29. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som Valegrens Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Valegrens Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transport, entreprenad inom anläggnings- verksamhet, reparationsverksamhet avseende bilar och maskiner samt legosvetsning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Valegrens Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Valegrens Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Valegrens Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-14025.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Valegrens Åkeri Aktiebolag är Walegren, Lars Olov som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Edvard som är född 1948 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, .

Valegrens Åkeri Aktiebolag har 556551-4873 som sitt organisationsnummer.