Juhani Siimes Åkeri AB

Örebro län

Information

Juhani Siimes Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Juhani Siimes Åkeri AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Juhani Siimes Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Juhani Siimes Åkeri AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1997-07-02. Men sedan 1997-01-01 så har Juhani Siimes Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Örlingen 73, 712 93, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Juhani Siimes Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-17055.

Hällefors arbetar för att bolag som Juhani Siimes Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Juhani Siimes Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva åkeri- och transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Juhani Siimes Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Juhani Siimes Åkeri AB och det är följande personer, Siimes, Markku Veikko Juhani som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Siimes, Eila Margit som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Juhani Siimes Åkeri AB är 556544-1366.