Marmor Produktion AB

Örebro län

Information

Marmor Produktion AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Marmor Produktion AB finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marmor Produktion AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Marmor Produktion AB har haft sedan 1997-01-01. Marmor Produktion AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Marmor Produktion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Dylta 315, 718 96, Dyltabruk men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0591-31030.

Hällefors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Marmor Produktion AB Privat, ej börsnoterat.

Marmor Produktion AB har idag 556541-8893 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Marmor Produktion AB

Bolaget skall bedriva foto, film- och videoproduktion, konferensanläggnings- och övrig rekreationsverksamhet, försäljning av livsmedel i gårdsbutik, uthyrning av badanläggning, utbildning, samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Marmor Produktion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnsson, Olov Peter Lorentz som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmark, Nils Sixten som är född 1957 och har titeln Suppleant, Åvall, Hans Clemens Wille som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .