Hällefors Svetsmekaniska AB

Örebro län

Information

556522-9332 är organisationsnummer för bolaget Hällefors Svetsmekaniska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hällefors Svetsmekaniska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Hällefors Svetsmekaniska AB finns i.

Hällefors Svetsmekaniska AB har varit registrerat sedan 1995-07-25 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hällefors Svetsmekaniska AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Hällefors Svetsmekaniska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hällefors Svetsmekaniska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hällefors Svetsmekaniska AB så kan ni göra det på telefon genom 0591-12000 eller genom brev på följande adress:
Fabriksv. 5, 712 34, Hällefors

Bolaget skall idka svets- och mekanisk verkstadsrörelse, handel och förvaltning av värdepapper, handel och förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hällefors Svetsmekaniska AB och det är Leppänen, Mats Börje som är född 1962 och har titeln VD, Leppänen, Mats Börje som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Aaltonen, Gullvor Clary som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,