Grythyttan Vin AB

Örebro län

Information

Grythyttan Vin AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Grythyttan Vin AB finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grythyttan Vin AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Grythyttan Vin AB har haft sedan 1999-01-01. Grythyttan Vin AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Grythyttan Vin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Grythyttev. 55, 712 95, Grythyttan men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0591-19111.

Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Grythyttan Vin AB Privat, ej börsnoterat.

Grythyttan Vin AB har idag 556522-8409 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fritzell, Per Erik Odd Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter. är den som för stunden ansvarar för Grythyttan Vin AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljnig av vin, fruktvin, sprit och livsmedel och idka därmed förenlig verksamhet.

I Grythyttan Vin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fritzell, Per Erik Odd som är född 1964 och har titeln VD, Fritzell, Per Erik Odd som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Charles Gunnar Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Riese, Hans Martin Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.