Hällefors Värme Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Hällefors Värme Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Hällefors Värme Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Hällefors Värme Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556511-0409.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6717000 alternativt besöka eller skicka post till Hällefors Värme Aktiebolag på följande adress Ramströmsv. 1 A, 712 34, Hällefors.

Hällefors Värme Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Hällefors Värme Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Evaldsson, Leif Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Jansson, Jessica Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant , Persson, Per Olof som är född 1969 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska planera, uppföra och driva anläggningar för produktion av värme inom Hällefors kommun i Örebro län, att driva däremd förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.