Lincks Åkeri AB

Örebro län

Information

556510-8486 är organisationsnummer för bolaget Lincks Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lincks Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Lincks Åkeri AB finns i.

Lincks Åkeri AB har varit registrerat sedan 1995-03-27 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lincks Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lincks Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lincks Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lincks Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3161128 eller genom brev på följande adress:
Bredsjö 3286, 0 , Hällefors

Bolaget skall utföra transporter och maskintjänster med bilar respektive maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lincks Åkeri AB och det är Link, Bo Ulf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, John Arne som är född 1931 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,