Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB. Det finns flera verksamheter som liknar Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1995-01-11 så har Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB varit registrerat. Idag är Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kronhagsv. 1C, 712 33, Hällefors. Vi ni istället prata med Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB så kan ni göra det på 0591-16231.

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel samt verksamhet inom alternativ energi, utbildning inom miljöområdet, miljörevidering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ringmyr, Lars-Göran Ulrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringmyr, Annika Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ringmyrs Miljö & Fastighetsservice AB har 556505-4896 som sitt organisationsnummer.