Hällefors Ekobriketter Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Ekobriketter Aktiebolag är ett företag som finns i Hällefors. I Hällefors Ekobriketter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekström, Jessica Camilla Elionor som är född 1970 och har titeln VD, Ekström, Jessica Camilla Elionor som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Rune Kennet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Eleonor Vivi-Anne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hällefors Ekobriketter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hällefors Ekobriketter Aktiebolag på telefon 0591-16113.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka biobränsle, idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hällefors Ekobriketter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hällefors Ekobriketter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hällefors Ekobriketter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Hällefors Ekobriketter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hällefors Ekobriketter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hällefors Ekobriketter Aktiebolag har 556492-9791 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.