Hamburger Hill AB

Örebro län

Information

Hamburger Hill AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Hamburger Hill AB finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hamburger Hill AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hamburger Hill AB har haft sedan 2006-04-20. Hamburger Hill AB har funnits sedan och 2006-04-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hamburger Hill AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brandtv. 14, 712 32, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0533-13007.

Hällefors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hamburger Hill AB Privat, ej börsnoterat.

Hamburger Hill AB har idag 556491-8042 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hamburger Hill AB

Bolaget skall bedriva videouthyrning, caférörelse, restaurangverksamhet och gatukök samt bokföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hamburger Hill AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Pirjo Anneli som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Dick som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .