Skarets Fastigheter Aktiebolag

Örebro län

Information

556482-5601 är organisationsnummer för verksamheten Skarets Fastigheter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skarets Fastigheter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Skarets Fastigheter Aktiebolag finns i.

Skarets Fastigheter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-04 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skarets Fastigheter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skarets Fastigheter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skarets Fastigheter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skarets Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-12765 eller genom brev på följande adress:
Sikforsv. 20, 712 34, Hällefors

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skarets Fastigheter Aktiebolag och det är Skaret, Nils Olav som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Skaret, Ellén som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor,