Lövnäsuddens Transport Aktiebolag

Örebro län

Information

Lövnäsuddens Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Lövnäsuddens Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lövnäsuddens Transport Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1994-02-07. Men sedan 1998-01-01 så har Lövnäsuddens Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Uddv. 3, 712 94, Grythyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lövnäsuddens Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5665646.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Lövnäsuddens Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lövnäsuddens Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lövnäsuddens Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lövnäsuddens Transport Aktiebolag och det är följande personer, Schiller, Conny Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Schiller Hassel, Anette Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hyttberg, Hans Birger som är född 1939 och har titeln Revisor, Hans Hyttberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lövnäsuddens Transport Aktiebolag är 556482-0966.