Hellefors Trading Aktiebolag

Örebro län

Information

Hellefors Trading Aktiebolag är ett företag som finns i Hällefors. I Hellefors Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmstrand, Mats Elof Charles som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmstrand, Susanna Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Konrev som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hellefors Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hellefors Trading Aktiebolag på telefon 031-218485.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, handel med maskiner inom livsmedelbranschen samt handel med hästar och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hellefors Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hellefors Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hellefors Trading Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hellefors Trading Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hellefors Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hellefors Trading Aktiebolag har 556480-5199 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.