Alfridas Svampkök AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Alfridas Svampkök AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Alfridas Svampkök AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Alfridas Svampkök AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556471-3518.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Alfridas Svampkök AB på följande adress Västanå 70, 684 93, Ransäter.

Alfridas Svampkök AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Alfridas Svampkök AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jägerström Wikman, Eva Katarina som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall köpa, sälja, importera, exportera och vidareförädla vildväxande och odlad svamp, bedriva utbildning inom nämnda områden, tillverka svampmat samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta fast och lös egendom.