N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1993-08-18 så har N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergmästarv. 67, 712 30, Hällefors. Vi ni istället prata med N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag så kan ni göra det på 0591-12850.

Bolaget skall utföra byggnadsverksamhet, fastighetsskötsel, äga och förvalta fastigheter, idka handel med aktier och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Höök, Nils Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Höök, Lisbeth Thyra Hillevi som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag har 556470-8906 som sitt organisationsnummer.