Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag

Örebro län

Information

556470-0531 är organisationsnummer för bolaget Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag finns i.

Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-19 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Maria Del Carmen -Berg, Susanne Paula

Vill ni komma i kontakt med Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-18061 eller genom brev på följande adress:
Kvarnv. 2, 712 60, Grythyttan

Bolaget skall bedriva hotell, restaurangrörelse samt jakt- och fiskekonferenser och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sävenfors Fiske & Jakt Aktiebolag och det är Berg, Susanne Paula som är född 1961 och har titeln VD, Berg, Susanne Paula som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Maria Del Carmen som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Brouwers, Max Lammert Ysbrand som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Hugo som är född 1951 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor