JTP färg och golv Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av golv, färg och böcker, bedriva måleriverksamhet, uthyrning av lägenheter och försäljning av allt i övrigt förekommande material och utrustningar i dessa branscher samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JTP färg och golv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är JTP färg och golv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1992-12-15 så skapades JTP färg och golv Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel JTP färg och golv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JTP färg och golv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556458-1196 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är JTP färg och golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med JTP färg och golv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0591-16375 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JTP färg och golv Aktiebolag är Persson, Jan Thomas Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Tage Roger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Mott, Per Arne Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .