Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag

Örebro län

Information

Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag är ett bolag som finns i Hällefors. I Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarström, Pia Britt-Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, Hedbern, Jan som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag på telefon 0591-10085.

Bolaget skall utföra ny- och reparationsmålning, brandskadesaneringar, blästrings-, rostskydds- och underredsbehandlingar av järnkonstruktioner inom industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd Aktiebolag har 556453-9319 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.