Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag

Örebro län

Information

Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1992-06-23. Men sedan 1994-01-01 så har Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Köpmannav. 6, 712 34, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-10029.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av skogs- och trädgårdsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Dagny Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, Skoglund, Jimmy Rolf Joel som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mickes Skog & Trädgård i Hällefors Aktiebolag är 556449-6551.