DelMat Aktiebolag

Örebro län

Information

DelMat Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där DelMat Aktiebolag finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. DelMat Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket DelMat Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. DelMat Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till DelMat Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 11, 712 30, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0591-68750.

Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är DelMat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

DelMat Aktiebolag har idag 556448-7055 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för DelMat Aktiebolag

Bolaget skall syssla med försäljning och marknadsföring åt diverse företag inom livsmedelsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I DelMat Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Michaelsen, Karin Elisabeth som är född 1964 och har titeln VD, Michaelsen, Karin Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöborg Wik, Sara Elsa Cecilia Larsd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frengen, Tom Benny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Sven Örjan Birger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Frändå, Irén Monika som är född 1962 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .