Sikfors Herrgård Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Sikfors Herrgård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Sikfors Herrgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Sikfors Herrgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556445-0806.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0591-15115 alternativt besöka eller skicka post till Sikfors Herrgård Aktiebolag på följande adress Sikfors 14, 712 93, Hällefors.

Sikfors Herrgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sikfors Herrgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jansson, Ulf Oscar som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva turistverksamhet, hotell- och restaurangrörelse, snickeriverksamhet samt äga och förvalta fastigheter där verksamheten bedrivs, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.