Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag

Örebro län

Information

556439-7288 är organisationsnummer för bolaget Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag finns i.

Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-16 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0587-63175 eller genom brev på följande adress:
Grängshyttan 141, 713 94, Nora

Bolaget skall bedriva skogsentreprenader med huvudsaklig inriktning avverkning med processor och skotning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Micke Tengelin Skogsentreprenad Aktiebolag och det är Tengelin, Mikael Bertil som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengelin, Tommy Bertil som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,