Hällefors Bostads Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Bostads Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hällefors. I Hällefors Bostads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jan Elof som är född 1952 och har titeln Extern VD, Eriksson, Siv Monica Gunilla som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Antonsson, Birger Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Kjell Hugo Reymond som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvarnström, Tommy Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Supponen, Pentti Kalevi som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotAfvander, Lina Johanne som är född 1978 och har titeln Suppleant, Friman, Michael Jan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Inga-Lisa Viola som är född 1936 och har titeln SuppleantLund, Sven Åke som är född 1937 och har titeln SuppleantPaavonen, Aira Anneli som är född 1950 och har titeln SuppleantEvaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln RevisorBjörklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantJohnson, Bertil Gunnar som är född 1940 och har titeln LekmannarevisorStröm, Nils Torbjörn som är född 1940 och har titeln LekmannarevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hällefors Bostads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hällefors Bostads Aktiebolag på telefon 0591-64370.

Bolaget skall som allmännyttigt bostadsföretag äga, förvalta, förvärva, uppföra och tillhandahålla bostäder, affärslägenheter samt kollektiva lokaler och andra anordningar i Hällefors kommun. Försäljning av fastigheter skall ske i samråd med kommun- styrelsen.

Idag är Hällefors Bostads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hällefors Bostads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hällefors Bostads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hällefors Bostads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hällefors Bostads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Eriksson, Siv Monica Gunilla -Kvarnström, Tommy Gunnar i förening med -Larsson, Jan Elof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hällefors Bostads Aktiebolag har 556438-6901 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.