AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan)

Örebro län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig versamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1991-08-23 så skapades AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) och företaget är har F-skattsedel AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) har haft det sedan 2007-05-17.

AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556430-9432 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) så går det att nå dem via telefon på 0591-14009 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Flygelholm, Sven Bertil -Jansson Flygelholm, Siv Annbritt

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Hyttans Livsmedel (Ica Nära Hyttan) är Flygelholm, Sven Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Flygelholm, Siv Annbritt som är född 1952 och har titeln Suppleant, Åhman, Annica Inga-Lill som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .