Hellefors Bryggeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att idka produktion av drycker, handel med livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hellefors Bryggeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Hellefors Bryggeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1991-06-25 så skapades Hellefors Bryggeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hellefors Bryggeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hellefors Bryggeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556427-6060 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hällefors.

Just nu är Hellefors Bryggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Hellefors Bryggeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0591-68800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Folke Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hellefors Bryggeri Aktiebolag är Ängfors, Rolf Anders som är född 1967 och har titeln Extern VD, Svensson, Folke Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liedholm, Mats Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Spendrup, Ulf Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hultstrand, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.