Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag

Örebro län

Information

Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag är ett företag som finns i Hällefors. I Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Granqvist, Carl Jan Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Lennart Krister som är född 1941 och har titeln Suppleant, Suvander, Christina Margareta som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag på telefon 0590-24085.

Bolaget skall driva rörelse bestående i tillhandahållande av lagerutrymme för vin, samt erbjuda andra tjänster med anknytning till vin bedriva hotell- och restaurangrörelse köpa, sälja och förvalta värdepapper och fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Carl Jan Granqvist Förvaltnings Aktiebolag har 556411-7298 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.