TL:s Måleri Aktiebolag

Örebro län

Information

556407-5066 är organisationsnummer för verksamheten TL:s Måleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TL:s Måleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som TL:s Måleri Aktiebolag finns i.

TL:s Måleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-09 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TL:s Måleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

TL:s Måleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TL:s Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TL:s Måleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-13414 eller genom brev på följande adress:
Gillersv. 25, 712 30, Hällefors

Bolaget skall bedriva verksamhet i form av: - utförande av måleriarbeten - att förvärva, försälja och förvalta värdepapper och fast egendom samt bedriva därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TL:s Måleri Aktiebolag och det är Nilsson, Turid Ilse som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per-Olov som är född 1965 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,