Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil)

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil). Det finns flera företag som liknar Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil) i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1990-09-24 så har Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil) varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil) så kan man gör det genom att posta ett brev till Hälleforsv., 712 60, Grythyttan. Vi ni istället prata med Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil) så kan ni göra det på 0591-14075.

Bolaget ska bedriva handel med bensin, tillbehör och dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonsson, Anna Ulrika som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Mattson, Steven Elis som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattson, Kim Anita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Anna Ulrika -Mattson, Kim Anita -Mattson, Steven Elis .

Grythyttans Bensin & Service Aktiebolag (Statoil) har 556406-6669 som sitt organisationsnummer.