EMISA Finans- & Förvaltning AB

Örebro län

Information

556404-5861 är organisationsnummer för bolaget EMISA Finans- & Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMISA Finans- & Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som EMISA Finans- & Förvaltning AB finns i.

EMISA Finans- & Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1990-09-04 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMISA Finans- & Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

EMISA Finans- & Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EMISA Finans- & Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Bo Lennart -Kenttälä, Jouni Aslak

Vill ni komma i kontakt med EMISA Finans- & Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0591-10090 eller genom brev på följande adress:
Hagv. 6, 712 33, Hällefors

Bolaget skall bedriva innehav och uthyrning av maskiner och inventarier för plåtslageriverksamhet samt handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EMISA Finans- & Förvaltning AB och det är Kenttälä, Jouni Aslak som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Bo Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Carina Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,