Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1990-07-26 så har Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkotorp 23, 691 32, Karlskoga. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter så kan ni göra det på 0586-80676.

Bolaget skall utföra plåt- och svetsarbeten, montering och service av garage- och industriportar samt köpa, försälja och fövalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Erlandsson, Sten-Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Marianne Ingegerd som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Grythyttans Allprodukter har 556402-4692 som sitt organisationsnummer.