Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag

Örebro län

Information

556401-3836 är organisationsnummer för företaget Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag finns i.

Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-07-11 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-14031 eller genom brev på följande adress:
Bjurv. 1, 712 32, Hällefors

Bolaget skall utföra elinstallationer, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grythyttans Elinstallationer Aktiebolag och det är Berg, Mikael Arne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Margit Eva Cristina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,