Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-07-10. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag ska trivas.

Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra skogstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-18071.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag är Nordqvist, Rolf Sven-Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Sonja Inger Anita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Ekström, Maria Helena som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Rolf Nordqvists Traktoråkeri Aktiebolag har 556401-3521 som sitt organisationsnummer.