Aktiebolaget MALMS Skogstransporter

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Aktiebolaget MALMS Skogstransporter. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget MALMS Skogstransporter tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget MALMS Skogstransporter är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556399-5678.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0591-51565 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget MALMS Skogstransporter på följande adress Bergv. 10, 712 33, Hällefors.

Aktiebolaget MALMS Skogstransporter är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget MALMS Skogstransporter så sitter följande personer i styrelsen: , Malm Sundblad, Frida Sofia Helena som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skogstransporter, äga och förvalta aktier och andra finansiella instrument samt idka tävlingsverksamhet för rid- och travhästar och därmed förenlig verksamhet.