Saxhytte Gård Aktiebolag

Örebro län

Information

556396-2587 är organisationsnummer för bolaget Saxhytte Gård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Saxhytte Gård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Saxhytte Gård Aktiebolag finns i.

Saxhytte Gård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-17 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Saxhytte Gård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Saxhytte Gård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Saxhytte Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Saxhytte Gård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-19187 eller genom brev på följande adress:
Fjällbov. Plantskolan, 712 34, Hällefors

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk med binäringar, förlagsverksamhet, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Saxhytte Gård Aktiebolag och det är Agorelius, Per Stefan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Agorelius, Anna Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,