Sävenfors Produkter Aktiebolag

Örebro län

Information

Sävenfors Produkter Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Sävenfors Produkter Aktiebolag finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sävenfors Produkter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sävenfors Produkter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sävenfors Produkter Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sävenfors Produkter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gänglans Gård, 635 14, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-343110.

Hällefors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sävenfors Produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sävenfors Produkter Aktiebolag har idag 556390-9646 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Sävenfors Produkter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva odling, uppfödning och försäljning av fisk med tillhörande fiskecamp samt därmed förenlig verksamhet.

I Sävenfors Produkter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidsson, Jan Håkan som är född 1964 och har titeln VD, Arvidsson, Jan Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ciric, George som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Bengt Dennis som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.