Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-11-24 så har Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sör-Älgen 212, 712 93, Hällefors. Vi ni istället prata med Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag så kan ni göra det på 0591-10089.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang- och konferensverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter, handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Runkvist, Mats Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Runkvist, Malin Helen som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Hotell & Restaurang Herrgården i Hällefors Aktiebolag har 556376-8067 som sitt organisationsnummer.