Hällefors Åkeriservice Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Åkeriservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Hällefors Åkeriservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hällefors Åkeriservice Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1989-10-04. Men sedan 1996-01-01 så har Hällefors Åkeriservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rydellv. 31, 712 30, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hällefors Åkeriservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hällefors arbetar för att företag som Hällefors Åkeriservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hällefors Åkeriservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva industritransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hällefors Åkeriservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hällefors Åkeriservice Aktiebolag och det är följande personer, Åberg, Lars Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Berndt Michael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mott, Per Arne Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hällefors Åkeriservice Aktiebolag är 556372-3658.