Grythytteboden AB

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Grythytteboden AB. Det finns flera företag som liknar Grythytteboden AB i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-04-20 så har Grythytteboden AB varit registrerat. Idag är Grythytteboden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Grythytteboden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Åsög. 175, 116 32, Stockholm. Vi ni istället prata med Grythytteboden AB så kan ni göra det på 08-7663910.

Bolaget skall bedriva handel med konsthantverk och antikviteter samt bedriva städ- och rengöringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Krajewska, Magdalena Anna som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Miljateig, Lars Peter Mille som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Grythytteboden AB har 556353-4725 som sitt organisationsnummer.