Swedish Service Support Aktiebolag

Örebro län

Information

Swedish Service Support Aktiebolag är ett företag som finns i Hällefors. I Swedish Service Support Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Christina Gustafsdotter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Willy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kenth Johan Nicklas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Swedish Service Support Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Swedish Service Support Aktiebolag på telefon 0591-34000.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet, import och export företrädesvis av fritidsartiklar och slipmaskiner ävensom service och konsulttjänster inom samma område och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Swedish Service Support Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Swedish Service Support Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Swedish Service Support Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Swedish Service Support Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swedish Service Support Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Swedish Service Support Aktiebolag har 556347-4625 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.