Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva elektriska installationsarbeten, fastighetsförvaltning, köpa och försälja värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1988-09-23 så skapades Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556335-1328 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hällefors.

Just nu är Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0591-14003 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjell Carlsson Elektriska Aktiebolag är Karlsson, Kjell Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ann-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .