Hällefors Bokhandel Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Bokhandel Aktiebolag är ett företag som finns i Hällefors. I Hällefors Bokhandel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svartengren, Anna-Karin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlqvist, Eva Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Roland som är född 1960 och har titeln Suppleant, Henriksson, Hans Jörgen Mathias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hällefors Bokhandel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hällefors Bokhandel Aktiebolag på telefon 0591-51575.

Bolaget skall bedriva försäljning av böcker och kontorsmaterial, på uppdrag driva bibliotek och turistbyrå samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hällefors Bokhandel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hällefors Bokhandel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hällefors Bokhandel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hällefors Bokhandel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hällefors Bokhandel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Hällefors Bokhandel Aktiebolag har 556329-3611 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.