Documentary group distribution Hällefors AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Documentary group distribution Hällefors AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Documentary group distribution Hällefors AB är ett av dem. Statusen för Documentary group distribution Hällefors AB är att Bolaget är aktivt.

Documentary group distribution Hällefors AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-06-14. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Documentary group distribution Hällefors AB ska trivas.

Documentary group distribution Hällefors AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva distribution av kulturprodukter såsom film, böcker, musik, video och dvd i kombination med caféverksamhet och försäljning av kaffe, choklad, juicer och dylika caféprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Documentary group distribution Hällefors AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Documentary group distribution Hällefors AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Documentary group distribution Hällefors AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-10360.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Documentary group distribution Hällefors AB är Alvén, Lars Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Enar Karl Arvid som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinaldo, Ingeborg Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinaldo, Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Hans Johan som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Documentary group distribution Hällefors AB har 556328-0246 som sitt organisationsnummer.