Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1988-04-14 så har Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Siksandshöjden 31, 712 95, Grythyttan. Vi ni istället prata med Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag så kan ni göra det på 0587-64063.

Bolaget skall idka handel med skog och skogsprodukter, tjänsteproduktion inom skogsbruket samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Grängstedt, Nils Eddy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Sven Anders som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bäckvall, Björn Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Grängstedts skogsservice och virkeshandel Aktiebolag har 556322-4608 som sitt organisationsnummer.