Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag

Örebro län

Information

Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmannav. 8, 712 34, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0591-13352.

Hällefors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag har idag 556320-6613 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Eriksson, Lennart Mikael är den som för stunden ansvarar för Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av bildelar och tillbehör, bilreparationer, lastbilsservice samt därmed förenlig verksamhet.

I Last & Personbilsservice i Hällefors Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lennart Mikael som är född 1967 och har titeln VD, Eriksson, Lennart Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Peter Leo Manfred som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Riisager Eriksson, Charlotte M som är född 1969 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkansson, Anna Elisabet som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .